Referencer fra nogle af mine kunder.

Statement:

˝Vi har valgt Søren som vores faste malermester, fordi han har en unik evne til at "forsvinde" når han arbejder, og derfor ikke forstyrrer vores arbejde....."

Fleksibel og pålidelig

”Vi har brugt Søren Leth fast gennem mange år, primært til istandsættelse i forbindelse med fraflytninger. Samarbejdet kører helt gnidningsfrit; når vi ringer, kommer Søren, også selv om det ind imellem er med kort varsel og på skæve tidspunkter. Samtidig kan han tænke selv og melde tilbage, hvis der er noget, vi har overset. For os er det en stor fordel, at firmaet har en overskuelig størrelse. På den måde ved vi, at Søren har hånd i hanke med alle opgaver, og at vi derfor ikke behøver tænke mere på dem”.

- Ejendomsinspektør Michael Knudsen, Ejendomsselskabet af 1.11.1979 ApS.

Ordholdende og med kvaliteten i top

”Jeg fik Malermester Leth anbefalet til malerarbejdet i forbindelse med renovering af 2 trappeopgange i vores andelsboligforening. Jeg har haft en særdeles positiv oplevelse med firmaet, som både kører med fornuftige priser, leverer kvalitet og kan overholde en aftale. Jeg vil absolut ikke tøve med at bruge Søren og hans samarbejdspartnere igen en anden gang”.

-Arkitekt maa Niels Ørsted Pedersen, formand for ejerforeningen Gersonsvej 9, 2900 Hellerup